När livet går vidare!

Okategoriserade Kommentarer

Den varmaste milda elden som brinner mitt i hjärtats bultande centrum, påminner mig om dig och alla andra själar som för tillfället lämnat denna orten. Det kommer alltid att finnas sådana minnen från jordens alla hörn, cirkulerande i eterens rymdfyllda medium. Vi söker oss ofta till dem, minnena från förr, tillsammans med våra nära och kära. Speciellt när livet för oss som är kvar kan kännas svårt att återuppta som vanligt. Men minns också då, att i nuet finns allt samlat från förr och långt in i framtiden,  i en ända singular punkt, likt en oändligt vacker och trygg reservoar av kärlek. Så att vandra med tiden, mitt i ögonblicket av medveten närvaro, kan vara den ultimata lösningen på allt.

Räkna de lyckliga stunderna blott…
Skriv en kommentar