Havsvinden blåser rakt igenom mig!

Okategoriserade Kommentarer

Det blåser en frisk salt vind genom min hela min varelse. Den har haft tid på sig att hinna ikapp mig och nu är den här. Stark och renade som en andedräkt från det största jag känner finns omkring mig. Låg och högtrycken har format mig till den jag är idag, en som låter vinden fylla mig när den passerar rakt igenom och förbi. Den kommer att passera många andra som lever sin liv precis lika sårbart som jag och precis lika levande tryggt som jag. Den känslan är genomträngade god och lyfter mitt sinne till en position där allt går att betrakta och se just som det är. Nuvarande, närvarande, här och där i all tid. Jag har nått hit efter 20.819 dagar av sökande, finnade och pånyttfött sökande. Alltid med en längtan att få tjäna livet. Där vill jag vara kvar, i den känslan av mening och gemenskap med det jag ser, hör och möter.
Skriv en kommentar