Taub le Rone.

Okategoriserade Kommentarer

 

Det är både gott och nyttigt med choklad. Särskilt den mörka vilken idag finns som alternativ bland de flesta märken. Den stimulerar välbefinnandet och ger oss goda små ämnen som kroppen behöver. Naturligtvis förtärd i lagom mängd och anskaffad på ärligt sätt.

 

Jag snattade när jag var 11 år. Det var en på den tiden 2 kronors lakrits grej. Blev tagen på bar gärning och skämdes oerhört som liten grabb och fick mitt straff av mor. Rumsarrest! Sen var det bra. Har aldrig gjort om denna synd senare i livet. Det finns något som heter förlåt och förlåtelse!

 

Precis som det tyvärr finns de som för egna partiegoistiska syften rotar i småskit eller annat och utnyttjar det som medel för misskreditering i valkampanjen. Den nivån genomskådar våra kloka och kompenta väljare lätt. De vill ha information om vad vi vill och hur vi tänker genomföra detta. Läget i världen och landet är alldeles för prekärt för att behandlas utifrån sandlådan.

 

Tillbaka upp på banan kära politiska motståndare och bedriv saklig politisk debatt. Vi väntar med slipade argument och stora öppna öron så att debatten blir konstruktiv och meningsfylld för eventuella åhörare.
Skriv en kommentar