Attack i gryningen för femtioelfte gången!

Okategoriserade Kommentarer

 

Attacken i gryningen från land mot sjöburna fredskämpar är som en historisk återupprepning av, jag vem vet hur många krig vi som art genomlidit sedan tidernas begynnelse.

Varför ser de inte bakom sin hatiska kontur, varför är de så låsta vid tron, eller uppfattningen om att vi vet, ser, hör och förstår bäst av alla och det säger vår GUD i egen hög person till oss.

Tänk att leva så djupt försjunken i illusionen att du är beredd att döda för din sanning, utan hänsyn till att det drabbar någon som egentligen är lika frågande som du, till det som egentligen sker.

Tänk att vara så förvirrad i tron,  på att allt du tror på är det enda som råder vid tolkningen av omvärlden och dig själv. Hur trångt och knappt blir då inte livets upplevelse av sig självt och frukten som skördas bitter i sin smak när den ätes och tas upp av kroppen  ända in i dess innersta skrymslen. Där förvandlas den till syror som vi inte önskar bära, utan helst av allt vill botas från, i alla fall dess effekter. 

Se då sambandet och sluta döda din själ, för anden önskar också dig tillbaka och ser inte skillnad på dig och din så kallade fiende. Byt känslomässigt klimat, från hat till ödmjukt älskande av allt och alla, så får du din sedan så länge efterlängtade frid tillbaka.

 

Se den ”Inre Friden Skapa Den Yttre Freden”!

Tänk om, nu!
Skriv en kommentar