Tack Maria!

Okategoriserade Kommentarer

Hej Maria!

Lyssnande i dag på intervjun med dig i forum kanalen på TV. Du gav ett ärligt, trivsamt och kunnigt intryck. Det var en lagom balans mellan engagemang och eftertänksamhet. Orädd är en annan känsla jag får.

Tack för att du gör det du gör och på det sätt du gör det. Det är ingen lätt uppgift för vare sig dig eller Peter, att i det läge som råder nu, språka för oss i MP. Det sistnämnda, mest med tanke på dagens uppgifter i Aftonbladet, om att krossa dig!

Man kan ju undra hur många väljare som vill rösta fram politiska företrädare, vilka vill krossa sina så kallade motståndare. Den tidens valkamps metoder borde verkligen vara förbi i vårt land och ingenting vi vill ärva från USA eller något annat kraftigt polariserat land.

Fortsätt på den inslagna linjen och sättet, som du och vi andra i partiet driver valrörelse på. Sakligt, ärligt, inte demoniserande och med svar på framtidsfrågorna om ett hållbart samhälls bygge för oss själva, alla andra folk, kommande generationer och sist men inte minst det ekosystem vi är del av! Detta i oprioriterad ordning, naturligtvis. Vi hänger ju liksom ihop allihopa.

Kramar i massor från Johan S.
Skriv en kommentar