Tidernas valtider!

Okategoriserade Kommentarer

Det är just nu möjligheten till förändring är som störst. Betänk detta! Om du är trött på förljugenhet och maktmissbruk i politiken. Om du anar att alla inte riktigt står för det de säger. Om du tycker dig höra saker som inte stämmer med verkligheten, när politiker tävlar om din röst i valet 2010.

Fundera en stund i lugn och ro på vad det hela handlar om, inte bara för dig personligen utan för oss alla. Dagens sanning kan vara, att vi som innevånare på den här egentligen fantastiska planeten Gaia, alla behöver varandra så mycket, att de för nära egna plånboks behoven inte längre räcker som underlag för beslut, om vem eller vilket parti man bör rösta på.

Det kan vara så att detta valets absolut viktigaste fråga är om vi som art fortsättningsvis har möjlighet att vara här. Klimatet, sättet att organisera oss i samhällen, sociala svårigheter och mellan mänskliga problem i kommunikation, samt många andra viktiga faktorer, talar för detta. Det är alltså inte så enkelt som flera ledande politiker för fram i debatten, att allt löser sig om du får mer eller mindre i din egen plånbok.

Tänk noga över hur du vill rösta. Kolla in valpejl sidan. Undersök partiernas webbsidor. Lyssna till ditt hjärta. Men vikigast av allt, gå och rösta för att stödja demokratin.

GO GREEN, BE CLEAN.
Det går inte att lämna kommentarer här