Jag vet precis vad jag skall göra nu och för all framtid…

Okategoriserade Kommentarer

Jag vet precis vad jag skall göra nu och för all framtid, så länge det finns en tid och ett rum att agera i!

Frågan är om ni andra vet vad ni skall göra nu?

Vad gäller det här undrar ni säkert?

Jo, grunden för hela vår samhällsöverenskommelse, överlevnad som art och tillfälligt på planeten, inkarnerade själar.

Vad gör man då och med vad?

Demokratins levandegörande, införande full ut av konventionen om de mänskliga rättigheterna, återställande av det globala habitatets för oss naturliga tillstånd, fördelningen av värden och resurser i världen, återupprättelsen av förtroendeuppdraget som metod för demokratiskt styre, m.m.

Några ganska så stora ämnen att ta tag i, eller hur!

MIn väg är den syntetiska vägen, där allt hänger ihop, hela vägen från min inre autentiska kärna, via mellan världen som är så påtaglig för oss alla, där den sociala samvaron och interaktionen mellan människor, djur, växter och andra väsens sker, ända ut till globen med dess tunna, för oss nu levande så viktiga, av syre och andra gaser fyllda atmosfär. En holistisk syn på detta sammanhang är nödvändig för att kunna omfatta alla de parametrar som ingår i och skapar den komplexitet där livet äger rum och utvecklar/invecklar sig.

Början eller startpunkten för all förändring är hemma hos just mig, det behöver jag inse och ständigt påminna mig om. Det är inte ett egoistiskt synsätt, det är ett individuellt åtagande som innebär att jag tar ansvar för mitt inre liv, min påverkan på omgivningen och naturen på ett så medvetet sätt som möjligt för mig och enligt de förutsättningar jag har.

Det är en process av uppvaknade tillbaka till insikten om att jag är en del av någonting större, ja till och med större än jorden i sig. Det är en konkret fattbar insikt om att jag är helig, i den bemärkelsen att allt liv är heligt och okränkbart. Det är ett erkännade av att allt egentligen är precis som det skall vara inom mig, att jag är fri, oskyldig och lycklig och inte bunden av egots förminskade argumentation.

Fri att leva, fri att delta, fri att dela med mig, fri att leka och skapa från min egen kreativa källa, fri att lyssna och ta emot från omgivningen alla de goda idéer och spännande tankar och känslor som finns där.

Illusionen om att jag är separerad från det som är större än mig, omgivningen eller skapelsen som sådan upphör i varje upplevt nu, om jag kommer ihåg detta.

Det är också sant att vi verkligen kan hjälpas åt med att putta varandra tillbaka till fullständig vakenhet på medvetenhetsplanet och därmed insikten om att vi alla är fria, alltid har varit fria och alltid kommer att vara fria. Denna gemensamma uppgift har jag tagit ett beslut om att vara delaktig i.

Den uppgiften handlar om ett tjänande av livet, som det är just nu i varje ögonblick. Det handlar om att bekräfta den nåd, som det som är större än mig, alltid givit mig och oss. Den handlar om att förstå att vi alltid blivit burna genom våra liv, vad som än gestalt sig i de liven. Den handlar om att inse att egot är lögnaktigt, omedvetet, alltid är i dåtiden eller framtiden och inte kan vara i nuet och inte heller förstår den villkorsfria kärleken. Den handlar om att egot därmed är lätt att se.

Det utmanade är möjligen att bibehålla denna ständiga vakenheten och medvetenheten, samt förmåga att se egot från ett trancenderat tillstånd. Det behöver vi stödja varandra med!

Låt oss göra det!

Jag är beslutsam, tålmodig, ödmjuk och oerhört förälskad i denna sanning!

AUM, AUM, AUM…
2 kommentarer på “Jag vet precis vad jag skall göra nu och för all framtid…”

  1. medical coder Says:

    Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  2. Lilla Hammerstad Says:

    I found your blog on google and read a few of your other posts. I just added you to my Google News Reader. Keep up the good work Look forward to reading more from you in the future.

Skriv en kommentar