Varmvattenpumpen på väg att stanna!

Okategoriserade Kommentarer

Vakande nyss till, undrade vad som väckte mig och varför det kändes som det gjorde. Lite konstigt och oroligt. Tog iphonen som låg bredvid mig på sängbordet och väckte upp den också, för att kolla Facebook. Fick nästan direkt upp ett meddelande om handlade om Golfströmmen och rapporterna kring oljeläckaget under sommaren och dess effekter på denna vår viktiga livgivande värmepump.

Oups, borde kanske packa nödtrunken och ge mig av söderut i tid. Men alla mina vänner då och alla som jag känner, skall jag lämna dem i sticket, eller skall jag rusa upp på taket till kommunhuset och dra i gång larmet?

Larmen kommer och går, det vet jag och tar oftast med en nypa salt. Men det här oroar mig verkligen! Får trots allt försöka somna om igen och förlåta även detta, rakt av och helt och hållet.

GUD råder!
Skriv en kommentar