Morgonstund har fingerspringslust över tagenterna…

Okategoriserade Kommentarer

Dimmigt utanför, de spröjsade fönstren. Andreaskors omgärdande köket jag sitter i. Klosterkänsla och morgon purr, som blandas med djupa hundsuckar från syrrans lilla taxvovve, Mixa. Hon är inte purung längre, men vädigt trevlig och lite trött.

Tillbringat kvällen och natten i syster Ullis och maken Bernards vård. Vi pratade som vanligt om allt och ingenting. Fast ändå om viktiga saker. Fascinerande hur snabbt man återknyter med vänner som verkligen är vänner.

Vad gör man annars med en hel fridag i Stockholm, förutom att äta lunch hemma hos Fadren och Siv? Jo, tvingar sig in i andra vänners liv och leverne, för några timmar och delar tid med dem. Beware old and new friends out there!

Öppnade lilla goa Macken för jag trodde jag skulle behöva skriva en text till VECKANS JOKER inlägg, men det visade sig vara klart. Så nu får fingrarna springa lite på måfå över tangenterna istället och där ur kommer en lagom pretentiös tack skrift, till Ulli och Bernard för att de finns!

Duuuuu, Syrran var har du stykjärnet och strykbrädan nånstanns…
Skriv en kommentar