Ordvränga, stäv-equillibrist, rapparaljare = En politiker med fötterna kvar i dualismens träskmarker!

Okategoriserade Kommentarer

Den kan ibland vara underhållande, debatten i kommunfullmäktige. Men också ibland innehålla patetiska lågvatten märken, så som retoriska försök att göra sig lustig över andra debattörer i KF. Pragmatiken lyser med sin frånvaro, i alla fall när det gäller samverkan, främjande av gemensamma kommunala intressen och politikens högsta form av genomförande, kompromissen!

Åh, vad jag längtar efter de där dagarna, då majoriteten av engagerade politiker, ägnar sig åt denna konstform, som politik skulle kunna vara. Skönt ärligt lyssnade på varandras argument, samt seriöst sökande lösningarna, bäst passande för medborgarna.

MDH (Med Demokratiska Hälsningar)

Johan Söderpalm, ordinare ledamot för Miljöpartiet de Gröna, i kommunfullmäktige på Orust.
Skriv en kommentar